Geroerbakte komkommer

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de biefstukreepjes om met de gember, knoflook, rode peper, sojasaus en 1 theelepel olie en laat dit afgedekt circa 30 minuten marineren. Snijd de wortel in dikke, schuine plakken en blancheer circa 2 minuten. Giet af en laat uitlekken. Snijd de komkommers in de lengte door en schep met een theelepel de zaadjes eruit. Snijd de komkommers in schuine plakjes. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de wortel en ui lichtbruin. Voeg de biefstuk toe en roerbak een paar minuten mee. Schep de komkommer erdoor en roerbak kort mee. Breng eventueel op smaak met zout of wat extra soja saus. Bestrooi met de koriander en serveer direct. Lekker met rijst.

Geroerbakte komkommer is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept