Pizza met tonijn, paddenstoelen en mozzarella

2
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met het pizzadeeg. Meng de gist en suiker met 200 ml lauwwarm water. Laat circa 10 minuten staan en roer tot een glad mengsel. Schep 400 gram bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Giet de gistoplossing erin en voeg 3-4 eetlepels olie toe. Strooi 1 theelepel zout over de bloem. Meng en kneed in circa 10 minuten tot een elastisch deeg. Vorm 2 bollen van het deeg en laat ze afgedekt met een vochtige doek circa 30 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 220ºC. Bestuif het werkvlak met bloem en rol de deegbollen uit tot 2 dunne pizzabodems. Leg ze op de bakplaat en bestrijk met de gezeefde tomaten. Bestrooi met de kruiden. Verdeel de rest van de vulling erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de pizza’s in de oven in 12-15 minuten gaar en krokant.

Pizza met tonijn, paddenstoelen en mozzarella is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept