Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ui, gember, soja-, chilisaus en sesamolie. Voeg de garnalen toe en laat ze circa 10 minuten marineren. Verhit een koekenpan op hoge stand en bak hierin de garnalen circa 2 minuten. Voeg vervolgens de marinade toe en warm deze 1/2 minuut mee. Trek 4 slabladeren los, snijd het witte onderste gedeelte eraf, was en droog ze. Verdeel de mihoen over de sla, leg er paprikareepjes op, schenk er wat marinade over en leg de garnalen erop. Bestrooi met sesamzaad, bosui en koriander en rol op als een wrap.

Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept