Witte chocolademousse met sinaasappel

6
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine weken in ruim water. Smelt de chocolade au bain-marie. Verwarm de melk. Knijp de gelatine uit en laat oplossen in de melk. Klop dit met een garde door de chocolade. Klop de slagroom stijf met de suiker, likeur en sinaasappelschil. Schep de chocolade hier rustig doorheen. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en spatel voorzichtig door de chocoladeroom. Giet de mousse in de puddingvorm en laat afgedekt minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Zet de vorm heel kort in een laagje heet water en stort de mousse op een plat bord. Decoreer met gekonfijte sinaasappelschilletjes.

Witte chocolademousse met sinaasappel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept