Taartjes met koffiemousse en gember

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de koffie en kaneel met de slagroom. Klop deze slagroom vervolgens met de suiker stijf en zet in de koelkast. Smelt de chocolade met de gember au bain-marie en laat al roerend afkoelen. Klop het eiwit met een snufje zout stijf in een brandschone kom. Schep eerst de chocolade en dan het eiwit voorzichtig door de slagroom. Schep de mousse in de gebakschelpjes en laat nog circa 30 minuten opstijven. Bestrooi de taartjes eventueel met wat poedersuiker of geraspte chocolade.
  • 2 Je kunt de mousse ook als dessert in een kopje serveren met een toefje slagroom en een langwerpig koekje als lepel.

Taartjes met koffiemousse en gember is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept