Bietensoep met appel en geitenkaas

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de sjalotjes, knoflook en bleekselderij 2-3 minuten. Schep de bietjes en appel erdoor en bak 1-2 minuten mee. Giet de bouillon erbij en kook 10-12 minuten op een lage stand. Laat iets afkoelen en pureer de soep. Serveer warm of koud met een schep zure room, geitenkaas en een takje dille erop.
  • 2 • Vervang de geitenkaas door blauwe kaas of kruidenroomkaas. • Neem 1 kleine winterwortel in plaats van bleekselderij.

Bietensoep met appel en geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietensoep met appel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietensoep met boerenrookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bietensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensoep met rookworst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept