Miesoep met paksoi, ham en omeletrolletjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel er koud water over. Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook 1-2 minuten. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Voeg de paksoi toe en kook 2-3 minuten. Klop intussen de eieren los met 2 eetlepels water en breng op smaak met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin een dunne omelet. Rol de omelet, als deze nog warm is, zo strak mogelijk op en snijd er smalle rolletjes van. Schep het ei met de bladselderij en hamreepjes door de soep. Verdeel de mie over kommen en schep de hete soep erop.
  • 2 • Vervang de paksoi door prei of bosui. • Breng de soep op smaak met 2 eetlepels ketjap asin of sojasaus.

Miesoep met paksoi, ham en omeletrolletjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrolletjes met nori en zalm
20 min
Bekijk recept
Omeletrolletjes met zalm
20 min-
Bekijk recept

Sushi met miesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse groente-miesoep met krokante uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miesoep met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept