1 Verwarm de oven voor op 100°C. Vul de spuitzak met het meringuemengsel. Spuit eerst op de bakplaat de buitenrand van het schuimtaartje (pavlova) met 12 cm Ø, en vul daarna het midden in met meringuemengsel. Spuit nog een keer meringue over de buitenrand zodat deze wat hoger wordt. Maak zo met tussenruimte 4 pavlova’s. Bak ze circa 1 uur in de oven. Laat ze afkoelen (eventueel als de onderkant nog zacht is in de uitgeschakelde nog warme oven). Meng de yoghurt met de honing. Leg 4 aardbeien met kroontjes apart. Verdeel de yoghurt over de pavlova’s. Leg de aardbeien met gembersnippers erop. Maal er een beetje (zwarte) peper over en garneer met de hele aardbeien.
2 • Vervang aardbeien eens door verse vijgen of aalbessen. • Neem in plaats van yoghurt mascarpone.
Pavlova met honingyoghurt en aardbeien is een recept van PLUS