1 Meng bloem, maizena en basterdsuiker met een snufje zout. Kneed er de boter en 1 ei door tot een egaal deeg. Laat het deeg afgedekt 1/2 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een lap en bekleed de taartvorm ermee. Leg een stuk bakpapier op het deeg. Verdeel de blindbakvulling erover en bak circa 8 minuten in de oven. Laat afkoelen. Verwijder het bakpapier met de blindbakvulling. Zet de oven op 120°C. Klop de rest van de eieren met de kookroom en kristalsuiker tot een glad mengsel. Roer citroenrasp en -sap erdoor. Giet dit mengsel op het deeg in de vorm en bak circa 30 minuten in de oven tot het gestold is. Laat afkoelen. Spuit de meringue met een spuitzak over de taart. Kleur deze niet te dicht onder een hete ovengrill of met een brander.