Entrecote met jerksaus en gegrilde mais

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de specerijen, basterdsuiker, honing, tijm, sjalot, knoflook, gember, olie en limoensap in een hoge mengbeker en pureer met een staafmixer. Bestrijk de entrecotes met 1 theelepel van deze jerksaus en bestrooi met zout en peper. Laat het vlees circa 10 minuten marineren. Kook intussen de stukken mais in circa 5 minuten beetgaar. Bestrijk de mais met een beetje jerksaus en rooster de stukken in een grillpan of op een barbecue rondom bruin. Steek een prikker in een uiteinde van elk stuk mais. Gril de entrecotes op de barbecue 2-3 minuten per kant. Serveer de steaks met de mais en extra saus. Lekker met ananassalsa.

Entrecote met jerksaus en gegrilde mais is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept