Doperwten-muntsalsa

4
15 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook doperwten in circa 2 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel koud. Pureer de gekookte doperwten grof met olijfolie, sjalot, munt, citroenrasp en -sap. Lekker bij de zalmkoekjes.

Doperwten-muntsalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden lamsfilet met muntsalsa
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde kabeljauw met muntsalsa
20 - 30 min -
Bekijk recept
Zalmkoekjes met gebakken citroenrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept