Citruscarpaccio met basilicumijs

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs iets zachter worden. Houd enkele basilicumblaadjes apart voor de garnering. Scheur de helft van de overige basilicum iets kleiner en verwarm in 100 ml water. Zeef het vocht en laat afkoelen tot lauwwarm. Hak de rest van de basilicum fijn. Schep het basilicumvocht en de gehakte basilicum door het ijs en zet terug in de diepvries. Schil al het fruit dik en snijd in zeer dunne plakken. Leg de plakjes fruit afwisselend dakpansgewijs in een cirkel op borden. Meng de honing met de balsamico en witte wijn. Besprenkel het fruit ermee. Schep een grote bol ijs in het midden en garneer met basilicumblaadjes.

Citruscarpaccio met basilicumijs is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicumijs met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Basilicumijs Met Pistachenoten
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Basilicumijs Met Gemarineerde Druiven
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gelato Di Basilico
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept