Romige biefreepjes met champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten. Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand. Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook. Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter. Kook intussen de pasta beetgaar. Bestrooi het vlees met zout en peper. Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin. Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de pasta. Lekker met broccoli.

Romige biefreepjes met champignons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept