1 Prik de worst hier en daar in en bestrooi met de helft van de Italiaanse kruiden, zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie en bak het vlees in circa 15 minuten rondom bruin en gaar. Stoom de broccoli circa 5 minuten in een stoommandje of zeef boven kokend water. Kook de pasta, giet af en vang 50 ml van het kookvocht op. Verhit 2 eetlepels olie en zet de tomaten er naast elkaar in. Bestrooi met de rest van de Italiaanse kruiden en pof afgedekt 3-4 minuten. Verhit de rest van de olie met de knoflook. Schep de broccoli erdoor en roerbak circa 2 minuten. Schep de spaghetti met de Parmezaanse kaas en een beetje kookvocht erdoor. Snijd de worst in stukken. Serveer de spaghetti met de tomaten en worst.
2 • Neem saucijsjes in plaats van verse worst. • Vervang de broccoli door in stukken gesneden sperziebonen.
Spaghetti met broccoli, gepofte tomaat en worst is een recept van PLUS