1 Kook de zoete aardappels circa 5 minuten, giet ze af en laat uitlekken. Zet de helft ervan in de koelkast voor bij recept 'Tartaar met gebakken aardappels en bonensla'. Kook de sugarsnaps 2-3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Verhit de sesam- en arachideolie en bak hierin de aardappel- en pompoenblokjes in 4-5 minuten lichtbruin. Snijd of scheur de helft van de paddenstoelen iets kleiner. Bewaar de andere helft in de koelkast voor recept 'Boerenomelet met brie'. Voeg de sugarsnaps, paddenstoelen en gember toe aan de aardappelblokjes en roerbak 2-3 minuten. Schep de sojasaus erdoor.
2 • Voeg extra 1 rode peper of 1 rode paprika toe, zonder zaadjes en in stukjes gesneden. • Vervang de sugarsnaps door peultjes.
Geroerbakte zoete aardappels met paddenstoelen is een recept van PLUS