Tartaar met gebakken aardappels en bonensla

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen, sugarsnaps en tuinbonen 4-5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Meng de bonen en sugarsnaps met de radijs en de helft van de peterselie. Verhit de helft van de olie en bak hierin de zoete aardappelblokjes goudbruin. Meng de ingrediënten voor de dressing. Scheur de slabladeren iets kleiner en verdeel de bonensalade en dressing erover. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes circa 2 minuten per kant. Bestrooi de salade met de Parmezaanse kaas en serveer met de zoete aardappels en tartaar.
  • 2 • Voeg aan de salade 2 fijngewreven ansjovisfilets toe. • Neem blokjes feta in plaats van Parmezaanse kaas.

Tartaar met gebakken aardappels en bonensla is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Bonensla
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sla Van Prinsessenbonen, Chips Van Gerookt Spek
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Runderbrochettes met diavolosaus
0 min
Bekijk recept
Linzensalade met groene groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept