Boerenomelet met brie

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de steeltjes fijn. Kook de broccoli en sugarsnaps circa 3 minuten, giet af en spoel er koud water over. Bak de spekblokjes in een droge, hete wok en schep ze uit de pan. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin de broccoli, sugarsnaps en paddenstoelen circa 2 minuten. Schep de spekjes erdoor en houd even warm. Meng de eidooiers met melk, zout en peper. Klop in een andere vetvrije kom de eiwitten stijf met een snufje zout. Spatel het dooiermengsel erdoor. Verhit de rest van de olie in 2 pannen en schenk het eimengsel erin. Bak de omeletten in 2-3 minuten aan de onderkant goudbruin. Verdeel de brie en het groentemengsel over één helft en klap ze dicht. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en serveer met bruinbrood.
  • 2 • Zet de omeletten voor het serveren onder een hete ovengrill zodat de Parmezaanse kaas licht gratineert. • Vervang de spekblokjes door reepjes rauwe ham.

Boerenomelet met brie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept