Quinoa-pompoenburger met geitenkaascr me

4
50 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal intussen de knoflook, ui, pompoen, basilicum, paneermeel en eieren in een keukenmachine. Schep het mengsel in een kom en roer de quinoa erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries. Meng de geitenkaas met de room. Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 15 minuten goudbruin. Serveer de burgers op de bolletjes met de veldsla, tomaat en geitenkaascrème.

Quinoa-pompoenburger met geitenkaascr me is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept