Zoete-aardappelburger met frisse yoghurtsaus

4
45 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de zoete aardappels grof. Meng met de eieren, bloem, sjalot, helft van de munt en komijn-, kerrie- en korianderpoeder. Breng op smaak met zout en peper. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries. Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 15 minuten goudbruin. Meng intussen de yoghurt met de knoflook, olijfolie en overige munt en breng op smaak met een snuf zout. Serveer de burgers op een broodje met de sla, komkommer en yoghurtsaus.

Zoete-aardappelburger met frisse yoghurtsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept