Bretonse tomaten-vissoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de zeevruchtencocktail droog met keukenpapier.
  • 2 Verhit de olie en bak daarin de champignons, ui, wortel, knoflook en 1 eetlepel peterselie. Voeg de gepelde tomaten met het sap toe. Giet de bouillon en de wijn erbij en roer goed door. Kook alles 15 minuten. Pureer de soep. Verwarm de vis in de gepureerde soep. Voeg de doperwten en de rest van de peterselie toe.

Bretonse tomaten-vissoep is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Mojitotaart
2 uur-
Bekijk recept
Kiwi-lime pie
45 min-
Bekijk recept
Marsepeinkusjes
20 min Snack
Bekijk recept