Thaise zalmburger met sesammayonaise

4
50 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de zalm in een keukenmachine met de gember, knoflook, limoenrasp, vissaus en rode peper. Breng op smaak met zout en peper. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries. Meng het paneermeel met zout en peper en rol de burgers er voorzichtig door. Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 6 minuten goudbruin. Meng intussen de mayonaise met de sesamolie en limoensap. Beleg de bolletjes met de taugé, komkommer, zalmburgers, bosui en sesammayonaise.

Thaise zalmburger met sesammayonaise is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept