Gepaneerde brie met abrikozenchutney

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel voor de chutney de abrikozen en rozijnen in warm water. Snijd de brie in puntjes en bestrijk met honing. Haal de puntjes brie door de bloem, daarna door het ei en dan door de noten. Haal nogmaals door het ei en de noten en druk de panade goed aan. Verhit de frituurolie tot 180°C. Snijd de abrikozen in stukjes en meng ze met de rozijnen, abrikozenjam en sinaasappellikeur. Frituur de briepuntjes in 2-3 minuten goudbruin. Serveer de brie met de sla en de abrikozenchutney.

Gepaneerde brie met abrikozenchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-sandwiches met wildpaté en abrikozenchutney
45 min
Bekijk recept
Pruimen-abrikozenchutney met kerrie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarber-abrikozenchutney
45 min
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept