Broccoli met walnoten en blauwe kaas

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote pan water met zout aan de kook. Snijd de boterhammen in kleine blokjes. Verwarm 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de broodblokjes aan beide kanten goudbruin. Schep ze uit de pan en rooster de walnoten in dezelfde pan in een paar minuten knapperig. Verdeel de broccoli in gelijke roosjes en blancheer ze in circa 3 minuten in het kokende water. Doe de broccoli in een schaal en verdeel de walnoten, croutons en kaas erover en besprenkel met de rest van de olie. Maal er nog wat peper over en serveer direct.

Broccoli met walnoten en blauwe kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept