Gestoofde runderlapjes met pompoen en dadels

4
160 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een grote braadpan en bestuif het vlees met zout, peper en bloem. Braad het vlees in 3 porties om en om aan. Schep uit de pan en roer de aanbaksels los. Voeg de olie en sjalotten toe en fruit circa 4 minuten. Leg het vlees terug in de pan en giet de bouillon en azijn erbij. Voeg de kruiden en kruidnagels toe. Laat het vlees met het deksel op de pan op de laagste stand in circa 2 uur gaar worden. Voeg de pompoen en dadels toe en laat zonder deksel nog 20-30 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelpuree of frietjes en een rucolasalade.

Gestoofde runderlapjes met pompoen en dadels is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept