Tagliatelle met stoofvlees

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees op een hoge stand rondom bruin. Voeg de ui, knoflook, rozemarijn en het laurierblaadje toe en bak circa 3 minuten. Schenk de rode wijn erbij en laat pruttelen tot het vocht bijna helemaal is verdampt. Voeg de tomaten en 100 ml water toe en roer door. Laat het vlees met het deksel op de pan minimaal 3 uur stoven op een lage stand. Roer regelmatig door en voeg eventueel wat water toe. Trek het vlees met 2 vorken los en laat nog even pruttelen op een lage stand. Kook intussen de tagliatelle. Roer de Parmezaanse kaas door het vlees, met eventueel wat kookvocht van de pasta, en breng op smaak met zout en peper. Serveer het stoofvlees met de pasta, rucola en extra Parmezaanse kaas.

Tagliatelle met stoofvlees is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept