Knolselderijsalade met appel en hazelnoten

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf met een dunschiller dunne linten van de knolselderij. Blancheer de knolselderijlinten 1 minuut in kokend water. Spoel de linten af met koud water en laat uitlekken. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel nog wat azijn toe om de dressing te verdunnen. Roer de dressing door de appel en knolselderij, voeg de peterselie toe en verdeel de hazelnoten erover.
  • 2 • Vervang de appelazijn door wittewijnazijn. • Je kunt deze salade een paar uur van tevoren klaarmaken.

Knolselderijsalade met appel en hazelnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Knolselderijsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme knolselderijsalade en truffelmayonaise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsalade met mayonaise - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Rolmops op knolselderijsalade
< 20 min -
Bekijk recept