Bloemkoolgratin met blauwe kaas en amandel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Breng een pan met ruim water en een snuf zout aan de kook en blancheer de bloemkoolroosjes in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en laat goed uitlekken. Klop de crème fraîche met het ei, zout en peper los en schep de bloemkool erdoor. Schep dit mengsel in de ovenschaal en verdeel de kaas en amandelen erover. Bak de bloemkoolgratin in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin. Lekker met kruimige aardappels met gehakte peterselie en bieslook
  • 2 Vervang de bloemkool door broccoli.

Bloemkoolgratin met blauwe kaas en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli-bloemkoolgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin met puree en gehakt
Hoofdgerecht
Bekijk recept