Feijoada

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan en bak hierin al het vlees rondom lichtbruin. Schep de uien, knoflook en paprika erdoor en bak circa 2 minuten mee. Voeg de laurierblaadjes, vleesbouillon, rode peper en het sinaasappelsap toe en stoof zachtjes circa 1,5 uur tot het vlees zacht is. Schep de bonen, bladselderij en koriander erdoor en verwarm zonder te koken. Lekker met partjes sinaasappel en witte rijst.
  • 2 Serveer eens met farofa: bak in 2 eetlepels olijfolie 1 gesnipperde ui, 1 teentje fijngehakte knoflook en 75 gram ontbijtspekreepjes. Schep er 250 gram bloem bij. Voeg 2 losgeklopte eieren en 1 eetlepel chilisaus toe en bak in 2-3 minuten tot een kruimelig mengsel.

Feijoada is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Feijoada
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada (braziliaanse stoofschotel)
Bekijk recept
Feijoada
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Feijoada
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada (braziliaanse stoofschotel)
Bekijk recept
Feijoada
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept