Butter chicken met palak paneer

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kip met chilipoeder en besprenkel met citroensap. Verhit 75 gram boter en fruit hierin de uien en knoflook. Schep de kip erdoor en bak rondom lichtbruin. Voeg de currypasta, gember, tomaten, honing en kaneelstokjes toe en stoof zachtjes circa 15 minuten. Maak intussen de palak paneer. Verhit de helft van de olie en fruit hierin de knoflook, gember, chilipeper, ui, komijn, korianderpoeder en kurkuma 2-3 minuten. Schep de spinazie in gedeeltes erdoor en roerbak totdat deze geslonken is. Schep de tomatenblokjes erdoor. Verhit de rest van de olijfolie en bak de kaasblokjes lichtbruin. Serveer ze op de spinazie. Verwijder de kaneelstokjes uit de butter chicken. Roer de yoghurt en overige boter erdoor en bestrooi met de koriander. Lekker met naanbrood en (basmati)rijst.

Butter chicken met palak paneer is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met couscous korstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurd & frambozensandwich
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met butterkip en maïs
270 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept