Kabeljauw en papillotte

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Spoel de vis af en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi rondom met zout en witte peper. Leg elk stuk vis in het midden van een stuk bakpapier. Verdeel de ui en venkel erover en leg hierop 2 plakjes citroen, een klontje boter en 2 jeneverbessen. Vouw de randen van het papier omhoog en draai de punten bij elkaar zodat een pakketje ontstaat. Zet naast elkaar in een ovenschaal en bak in de oven in circa 20 minuten gaar. Vouw de pakketjes aan de bovenkant een beetje open en bestrooi met de dille. Lekker met aardappelpuree met zongedroogde tomaatjes.

Kabeljauw en papillotte is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolpakketje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw en papillotte
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept