Boerenkoolstamppot met rode paprika

3
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten licht in een droge, hete koekenpan. Kook de aardappels in een laagje water met zout circa 10 minuten met het deksel op de pan. Voeg de boerenkool toe en kook alles in circa 15 minuten gaar. Verwarm de Unox Gelderse rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappels en de boerenkool af en stamp ze door elkaar. Voeg zoveel van de melk toe tot de stamppot smeuïg is. Meng met de blokjes paprika en verdeel over borden. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met wat balsamico. Snijd de Gelderse rookworst in stukken en leg de worst bij de stamppot.

Boerenkoolstamppot met rode paprika is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept