Ovengeroosterde aubergine met gegrilde haloumi en pasta met Basilicum Roomsaus

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190ºC. Prik de auberginehelften in met een vork, bestrooi met zout en zet ze circa 30 minuten weg om uit te lekken. Meng de peterselie, rode peper, knoflook, 1 bouillonblokje, citroenrasp en margarine tot een marinade. Dep de aubergines droog en smeer ze in met de marinade. Rooster ze circa 20 minuten in de oven tot ze zo zacht zijn dat een vork er zonder weerstand doorheen gaat. Kook intussen de pasta beetgaar met het andere bouillonblokje. Snijd de haloumi in acht plakken, bestrijk licht met olie en gril in een hete grillpan om en om. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, meng met de saus en roer de cherry/-kerstomaatjes erdoor. Verdeel de pasta over borden en garneer met blaadjes basilicum.

Ovengeroosterde aubergine met gegrilde haloumi en pasta met Basilicum Roomsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige bladerdeegrol met oude kaas en amandelen
60 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovengeroosterde pastinaak met aioli
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven
20 min
Bekijk recept
Snelle ragout met een Mediterraans tintje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept