Witte chocolademousse met cranberry en peer

4
145 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 2 eetlepels cranberry’s circa 5 minuten in een klein beetje water. Giet af en bewaar om te garneren. Verwarm het sinaasappelsap met de overige cranberry’s, gember, kaneel, peer en 3/4 van de witte basterdsuiker. Kook 5-7 minuten op een lage stand en laat afkoelen. Verwarm de kookroom en smelt hierin de chocolade. Laat afkoelen. Verdeel het cranberry-peermengsel over de glazen. Schep de rest van de basterdsuiker door de apart gehouden cranberry’s. Spatel de geklopte slagroom door de choco- laderoom en verdeel over het cranberry-peermengsel in de glazen. Zet minimaal 2 uur in de koelkast (dit kan ook een dag van tevoren). Garneer met de gesuikerde cranberry’s.

Witte chocolademousse met cranberry en peer is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept