KROKANTE GEITENKAASHARTJES

1
0 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Draai van 125 gram zachte geitenkaas met honing 8 balletjes van circa 15 gram per stuk. Vorm hiervan met je handen hartjes. Klop 1 ei los. Wentel de hartjes eerst door 4 eetlepels paneermeel en daarna door het losgeklopte ei. Meng 4 eetlepels paneermeel met 4 eetlepels sesamzaad en rol de balletjes erdoorheen. Laat tot gebruik minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Verhit wat olie in een pannetje en bak de kaashartjes heel kort aan beide kanten krokant. Lekker met cranberrycompote of bosvruchtenjam.

KROKANTE GEITENKAASHARTJES is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept