1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de broodmix met het water en de margarine. Kneed het tot een soepel deeg. Vorm van het deeg een bolletje en laat het 10 minuten, afgedekt met plasticfolie, rijzen. Vet de buitenkant van de bloempotjes in met boter. Halveer de deegbol en druk het deeg iets platter. Zet het bloempotje erop en vouw het deeg om de buitenkant van de potjes heen. Bak de bloempotjes met deeg in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Meng de mayonaise door de mosterd. Voeg zout en peper naar eigen smaak toe. Haal de bloempotjes uit de broodjes en laat de broodjes nog 5 minuten in de oven staan. Laat ze vervolgens afkoelen.
2 Smeer de binnenkant van de broodjes in met mosterdsaus. Leg een plak ham op de bodem van de broodbakjes. Leg de blaadjes sla tegen de binnenkant aan. Leg de andere 2 plakken ham tegen de sla. Vul het broodje op met de komkommer en de walnoten.Ontbijt- of lunchgerecht voor 2 personen
3 - Neem in plaats van schouderham gerookte kipfilet (vleeswaren) of gerookte zalm (Vismarine).