Appel-Perenjam met amandel

1
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de appels met de peren, citroensap en geleisuiker door elkaar in een pan met dikke bodem en breng al roerend aan de kook. Laat het mengsel circa 4 minuten borrelen. Schep de amandelen, koekkruiden en rozijnen erdoor. Vul de jampotten tot aan de rand met hete jam. Draai de deksels erop en zet de gevulde potten omgekeerd weg.Voor 4 potten
  • 2 Vervang de koekkruiden door 3 stuks steranijs. Verwijder deze voor het vullen van de potten.

Appel-Perenjam met amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept