BLOEMKOOLTABOULEH MET KRAB EN GARNALEN

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in roosjes en rasp de bloemkoolroosjes grof. Klop de knoflook, gember, citroenrasp, -sap, bosui, olie, zout en peper tot een dressing. Meng de bloemkool met de dressing, garnalen en het krabvlees. Verdeel deze tabouleh over 4 glazen of schaaltjes. Meng de crème fraîche met de pepersaus en ketchup. Verdeel deze saus over de tabouleh en garneer met reepjes paprika.
  • 2 Vervang de krab uit blik door stukjes surimi. Neem rivierkreeftjes in plaats van Hollandse garnalen.

BLOEMKOOLTABOULEH MET KRAB EN GARNALEN is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkooltabouleh met surimi
20 min
Bekijk recept