Lava cakejes met salted caramel

1
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Schep de bloem erdoor. Klop de eieren in een aparte kom met de suiker wit en schuimig. Spatel het chocolademengsel erdoor. Zet de cakevormpjes in de muffin- vorm en giet het beslag erin tot de vormpjes voor 2/3 gevuld zijn. Zet circa 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180C. Schep in het midden van elk cakeje 1 eetlepel karamel en bak de cakejes 8-10 minuten in het midden van de oven. Haal ze voorzichtig uit de vormpjes en serveer lauw- warm. Lekker met een bolletje vanille-ijs.Voor 4 stuks
  • 2 Vervang de chocolade door 75 gram gehakte hazelnoten met 2 eetlepels sinaasappel- of notenlikeur.

Lava cakejes met salted caramel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarine-caramelshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

LAVA CAKEJES MET SALTED CARAMEL
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Lava Flow
0 min
Bekijk recept
Valentijnrecept Soep
30-60 min -
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept