GEGLACEERDE VARKENSROLLADE

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrooi een kanten- klare varkensrollade (circa 1 kilo) met zout en peper, leg in een braadslede en zet circa 15 minuten in de oven. Verlaag de oventemperatuur naar 150ºC. Bestrijk de rollade rondom met een dikke laag glaze en gaar circa 30 minuten in de oven. Bestrijk elke 5-10 minuten met nog een laag glaze tot een mooi karamellaagje ontstaat. Neem uit de oven, leg de rollade op een schaal en houd warm onder aluminiumfolie. Snijd in plakken.

GEGLACEERDE VARKENSROLLADE is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept