Kaneelijs met banaan en karamel

1
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Neem 1 liter vanille-ijs van te voren uit de diepvries of zet 1 minuut in de magnetron op 400 Watt zodat het ijs iets zachter wordt. Meng er 1,5 eetlepel kaneelpoeder door. Vul een schaal met een laag ijs en leg daarop plakjes banaan en daarop weer een laag ijs. Verwarm salted caramel (basisrecept salted caramel) 40 seconden in de magnetron op 400 Watt zodat de karamel wat soepeler wordt. Verdeel de karamel over het ijs. Bestrooi eventueel met grof gehakte pecan- of walnoten.

Kaneelijs met banaan en karamel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept