Broodschoteltje met bokbier

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Roer de boter zacht met 2 eetlepels poedersuiker en het kaneelpoeder. Bestrijk de sneetjes brood er aan beide kanten mee. Snijd het brood in brede repen.
  • 2 Leg de broodrepen als een soort vlechtwerk in de ovenschaal. Verdeel er de geraspte sinaasappelschil en gembersnippers over. Klop de eieren los met de melk en de rest van de poedersuiker. Klop goed en giet het bier er in gedeelten bij. Schenk het mengsel over het brood. Bak het gerecht in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Serveer het broodschoteltje warm.

Broodschoteltje met bokbier is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met bokbier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met eitjes, bietjes en prei
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zwitsers Broodschoteltje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschoteltje Met Appelen
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Broodschoteltje Met Rozijnen
0-10 min -
Bekijk recept
Kaas-broodschoteltje
30-60 min -
Bekijk recept