Bruschetta

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gedroogde vijgen 10 minu-ten wellen in kokend heet water. Giet ze af en snijd ze in dunne plak-jes (dit laatste geldt ook als je verse vijgen gebruikt). Besprenkel ze met de balsamicoazijn. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de plak-ken stokbrood aan beide kanten goudbruin. Roer de ricotta glad en breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit luchtig over het brood. Beleg met plakjes vijg en maal hier nog wat peper over. Bestrooi de bruschetta met basilicum en serveer direct.

Bruschetta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept