1 Verwarm de oven voor op 220°C. Begin met de vulling. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de knoflook, cayennepeper, courgette en paprika 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe en kook zachtjes nog 3 minuten.
2 Maak intussen het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vorm er twee grote pizzabodems van en leg deze naast elkaar op de bakplaat. Meng de mozzarella, geraspte kaas, zout en peper door de saus en verdeel deze over één helft van de deeglappen. Vouw de andere helften van het deeg over de vulling en druk de randen, eventueel met behulp van een vork, goed dicht. Prik met een vork gaatjes in de bovenkant van de calzones. Strijk de rest van de olijfolie erover en bak de calzones in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Calzone met courgette, paprika en kaas is een recept van PLUS