Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood af. Pureer de knoflook, noten, kaas, koriander, olijfolie en zout en peper. Snijd het brood in dunne schuine plakken. Bestrijk deze aan één kant met een beetje olie, leg ze op de bakplaat en rooster ze licht.
  • 2 Bestrijk de geroosterde sneetjes met koriander-notenpesto en leg daarop de gevouwen plakjes fricandeau. Garneer met ananas en reepjes tomaat. Steek die eventueel vast met een prikker.Voorgerecht of borrelhapje voor 4 personen

Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
PESTO / Notenpesto
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept