Bruschetta met koriander-aioli en makreel

8
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal het grootste deel van de koriander met de knoflook, peper en mayonaise in de keukenmachine fijn tot een groene gladde saus. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de stokbroodjes in de lengte door en in gelijke stukken. Bestrijk de snijvlakken met olie. Bak het brood met de snijvlakken naar boven in circa 10 minuten goudbruin. Laat even afkoelen tot lauwwarm. Bestrijk het brood royaal met de saus en verdeel de makreel erover. Serveer op een platte schaal, bestrooid met verse koriander.

Bruschetta met koriander-aioli en makreel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept