Cara bische kipspies

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het fruit goed uitlekken. Snijd de kipfilet en het fruit in even grote stukken.
  • 2 Breng 1 liter water met daarin de saffraandraadjes aan de kook. Voeg als het water kookt de rijst toe en laat in ongeveer 8 minuten gaar koken. Maak ondertussen de spiesjes. Rijg om en om stukjes fruit en kipfilet aan een stokje. Verwarm de olijfolie in een grillpan en bak de spiezen 5 tot 6 minuten tot de kipfilet gaar is. Draai ze regelmatig om met een vleestang. Leg de spiezen op een bord en strooi er een beetje kokos over. Serveer met de saffraanrijst.
  • 3 Ook lekker met rauwkost of een gemengde salade naar keuze.

Cara bische kipspies is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

WK-kipspies met paprika en bosui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspies met spicy pilavrijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse Kipspies
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige Kipspies
10-20 min -
Bekijk recept

Cara bische fondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaat
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept