Catalaanse spinazie uit de wok

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete wok en schud ze op een stukje keukenpapier. Verhit de olie in de wok, fruit hierin de teentjes knoflook 1 minuut en schep ze met een schuimspaan bij de pijnboompitjes. Schep de reepjes spek in de wok en bak ze al omscheppend knapperig. Doe de uisnippers bij de spekjes en fruit ze 3 minuten. Doe een derde van de spinazie in de wok en laat de spinazie al omscheppend (gaat extra handig met twee grote spatels of lepels) slinken. Voeg de rest van de spinazie ook in delen toe. Doe de rozijnen erbij en stoof de spinazie nog 3-4 minuten. Verkruimel de beschuiten en schep ze samen met de pijnboompitten en de knoflook door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper.Bijgerecht, 4 personen

Catalaanse spinazie uit de wok is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met worstjes, olijven en citroen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met worst, paprika en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept