Chocolade dubbeldekkers

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter en de basterdsuiker in een grote kom tot een lichte crème. Voeg de cacaopoeder en het bakmeel toe en kneed met koele handen tot een glad deeg.
  • 2 Schep met een theelepel circa 20 hoopjes deeg op een bakplaat (die wordt niet ingevet omdat er genoeg boter in het deeg zit), rol er bolletjes van en leg deze met wat ruimte ertussen op een bakplaat. Druk de bolletjes met de achterkant van een lepel of vork een beetje platter en bak ze 10 minuten in het midden van de oven. Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat zodat ze steviger worden. Meng intussen de ingrediënten voor de vulling. Bestrijk steeds één afgekoeld koekje iets dikker met de vulling en plak het andere koekje erop. Garneer met een sinaasappelschilletje. In een afgesloten trommel kun je deze koekjes twee dagen bewaren.recept voor 10 stuks

Chocolade dubbeldekkers is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vanille-choco dubbeldekkers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige dubbeldekkers met citroenroom
30 min -
Bekijk recept
Dubbeldekkers Met Perzikenroom
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Dubbeldekkers Met Perzikenroom
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept