1 Klop de eidooier los met de sinaasappelschil, suiker en water. Zeef de bloem boven een andere kom en wrijf de boterblokjes erdoor tot een kruimelig deeg. Voeg het eimengsel toe en kneed tot een soepel deeg. Laat het afgedekt in de koelkast een half uur rusten. Vet de taartvormpjes in met wat olie of boter en bestuif ze met bloem. Verwarm de chocolade al roerende met de slagroom tot de chocolade helemaal gesmolten is.
2 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestuif het aanrecht met bloem en rol het deeg uit tot een lap van 1,5 cm dik. Steek er 6 cirkels uit van 14 cm Ø. Steek uit de restjes deeg kleine sterren. Bekleed de vormpjes met het deeg en leg de sterren op een stuk bakpapier. Bestrijk al het deeg met een beetje ei of melk. Bak de bodempjes ‘blind’ met bakknikkers of bonen samen met de sterren in 15 à 20 minuten gaar en goudbruin. Laat de taartbodempjes even afkoelen voordat u ze uit de vormpjes haalt en laat ze op een rek helemaal afkoelen. Schenk de afgekoelde chocoladeroom in de taartbodempjes en laat in de koelkast een uurtje opstijven. Bestuif de sterren met poedersuiker en leg ze op de taartjes.
3 Lekker met een dot slagroom opgeklopt met een mespunt kaneel.