Chocolade ijssandwich met kokos

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg dat het ijs een paar uur in de vriezer heeft gestaan en dus goed hard is. Rooster de kokos ondertussen in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een plat bord.
  • 2 Zet de bak ijs 10 tot 20 seconden in een laagje warm water en stort de inhoud op een snijplank. Snijd in vier dikke plakken ter grootte van de koekjes. Neem steeds twee biscuitjes en klem ze aan twee kanten op een plak ijs. Doop ze direct aan alle kanten met het ijs in de kokos. Eet ze meteen op of leg ze nog even afgedekt met plastic folie terug in de vriezer.

Chocolade ijssandwich met kokos is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept